Ενοικίασε όχημα, το παράτησε και του πήρε και την μπαταρία - Καταζητείται 34χρονος

Ενοικίασε όχημα, το παράτησε και του πήρε και την μπαταρία - Καταζητείται 34χρονος

Υπόθεση κλοπής οχήματος ενοικιάσεως και πρόκλησης ζημιάς σε αυτό διερευνά η Αστυνομία Πάφου. Προς διευκόλυνση των ανακρίσεων καταζητεί 34χρονο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 8 Φεβρουαρίου η ώρα 20:00 καταγγέλθηκε από 54χρονο, ο οποίος διατηρεί γραφείο ενοικιάσεως οχημάτων στην Πάφο, ότι στις 31 Ιανουαρίου είχε ενοικιάσει ένα αυτοκίνητο σε 34χρονο, ο οποίος όφειλε να το επιστρέψει στις 4 Φεβρουαρίου.

Στις 9 Φεβρουαρίου το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε εγκαταλελειμένο στην Πάφο και διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί απ’ αυτό η μπαταρία ενώ υπήρχαν ζημιές στο ταμπλό του οχήματος.

Εναντίον του 34χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για κλοπή οχήματος και πρόκληση ζημιάς και καταζητείται.

Οι εξετάσεις για τον εντοπισμό του συνεχίζονται από την Αστυνομία στην Πάφο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE