Τίθεται σε λειτουργία η Εθνική Πλατφόρμα Αυτοαποκλεισμού

Τίθεται σε λειτουργία η Εθνική Πλατφόρμα Αυτοαποκλεισμού

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποίησε σήμερα, 20 Φεβρουαρίου 2024, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της Εθνικής Πλατφόρμας Αυτοαποκλεισμού (ΕΠΑ). Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης των στρατηγικών επιδιώξεων της Αρχής, για τη διασφάλιση της προστασίας των παικτών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, καθώς και της Στρατηγικής Ασφαλούς Παιχνιδιού 2022-2025.

Η ΕΠΑ παρέχει τη δυνατότητα στον παίκτη να ελέγξει τη στοιχηματική του δραστηριότητα και να αυτοαποκλειστεί, είτε προσωρινά είτε επ’ αόριστον, από όλους τους παρόχους διαδικτυακού στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE