ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ελέγχοι Αστυνομίας: Σταμάτησαν οκτώ οχήματα και τελικά ανακάλυψαν ότι ήταν ακατάλληλα για οδική χρήση

Ελέγχοι Αστυνομίας: Σταμάτησαν οκτώ οχήματα και τελικά ανακάλυψαν ότι ήταν ακατάλληλα  για οδική χρήση

Οκτώ οχήματα ακατάλληλα για οδική χρήση εντόπισε η Αστυνομία και το Τμήμα Οδικών Μεταφορών στην Επαρχία Αμμοχώστου, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων που διεξήχθησαν από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης. Παράλληλα, προέβη σε συνολικά 395 καταγγελίες που αφορούσαν τροχαίες παραβάσεις.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εβδομάδας ενημέρωσης και ελέγχων για την οδήγηση λεωφορείων και φορτηγών οχημάτων, που διεξάγει από την Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου, μέχρι και την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας – Roadpol, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, η Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, πραγματοποίησε την Τρίτη στην επαρχία Αμμοχώστου, εκστρατεία τροχονομικών ελέγχων, με τη συμμετοχή μελών του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, μεταξύ των οποίων και εξειδικευμένα μέλη του Γραφείου Μηχανικού Ελέγχου, του Τμήματος Τροχαίας.

Σημειώνεται ότι στο επίκεντρο της εκστρατείας βρέθηκε ο τεχνικός και μηχανικός έλεγχος για την κατάσταση και καταλληλότητα των λεωφορείων και φορτηγών οχημάτων, που εντοπίστηκαν να οδηγούνται σε δρόμους στην επαρχία Αμμοχώστου. Την ίδια ώρα, έγινε έλεγχος των εγγράφων των οχημάτων, καθώς και των εγγράφων των επαγγελματιών οδηγών λεωφορείων και φορτηγών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, ανακλήθηκαν τα πιστοποιητικά καταλληλότητας 8 οχημάτων, τα οποία κρίθηκαν ακατάλληλα για οδική χρήση.

Επίσης, διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν 58 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 35 καταγγελίες για ακάλυπτο ή υπέρβαρο φορτίο, 52 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας ή πιστοποιητικό καταλληλότητας, 20 καταγγελίες για μη ύπαρξη προστατευτικών ράβδων, 10 καταγγελίες για οδήγηση διαγραμμένων, ακινητοποιημένων ή μη εγγεγραμμένων οχημάτων, καθώς και 220 καταγγελίες για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top