ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην παρουσία τριών Αρχηγών κομμάτων η προεκλογική συγκέντρωση του Κ. Ξυδιά - Εξέφρασαν την στήριξη τους

Στην παρουσία τριών Αρχηγών κομμάτων η προεκλογική συγκέντρωση του Κ. Ξυδιά - Εξέφρασαν την στήριξη τους

Την στήριξη τους στην υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Γερμασόγειας, Κυριάκου Ξυδιά, για την δημαρχία του Δήμου Ανατολικής Λεμεσού, εξέφρασαν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, σε προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, στο δημοτικό θέατρο Αγίου Αθανασίου.

Στον χαιρετισμό του, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ αναφέρθηκε στο ζητούμενο από έναν Δήμαρχο, που όπως είπε, είναι να βρίσκεται κοντά στους δημότες, την ώρα των προβλημάτων και της ανάγκης και που θα μπορεί να κινητοποιήσει μηχανισμούς και υπηρεσίες για να τους βοηθήσει έμπρακτα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

«Οι δημότες θέλουν τον δήμαρχό τους να διαθέτει αποφασιστικότητα, συνέπεια, αφοσίωση στην προώθηση των στόχων και στην υλοποίηση του προγράμματός του», είπε και πρόσθεσε πως «σε μια εποχή που υπάρχει μια οριζόντια αμφισβήτηση της αξιοπιστίας των δημόσιων προσώπων, η συνέπεια λόγων, δεσμεύσεων και έργων είναι το αντίδοτο».

Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως «το δείγμα του έργου που έγινε στη Γερμασόγεια, επί δημαρχίας Ξυδιά, είναι μεγάλο και αδιαμφισβήτητο» και πως «στα επτά χρόνια έγινε όντως πλούσιο και πολυσχιδές έργο». Η υποστήριξη της υποψηφιότητας του Κυριάκου Ξυδιά από τρία κόμματα, το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, υπέδειξε ο κ. Στεφάνου, «είναι φυσιολογικό απότοκο και προέκταση της πετυχημένης θητείας του».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ανέφερε πως «ως Δήμαρχος Γερμασόγειας, ο Κυριάκος Ξυδιάς έχει οδηγήσει τον Δήμο στη νέα εποχή, επιδεικνύοντας σκληρή εργασία, μεθοδικότητα και αξιοκρατία».

Είπε, επίσης, ότι κατά τη διάρκεια της δημαρχίας του, ο Δήμος Γερμασόγειας έχει επιτύχει οικονομική ευρωστία και ανάπτυξη «καθώς έχει υλοποιήσει με επιτυχία όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα που είχε θέσεις ο Δήμος ως στόχο».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Κυριάκος Ξυδιάς έχει το όραμα και τον σχεδιασμό να ηγηθεί του νέου Δήμου Ανατολικής Λεμεσού και πως «οι γνώσεις και η εμπειρία του αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη πορεία του Δήμου».

Σε εκτός κειμένου χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, εξήρε το έργο και την προσφορά του Κυριάκου Ξυδιά κατά την θητεία του ως Δήμαρχος Γερμασόγειας και αναφέρθηκε στην στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητα του για τη δημαρχία του Δήμου Ανατολικής Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top