ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κάνουν πλάτες στον Βγενόπουλο - Λόγος για δικαστικό πραξικόπημα

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κάνουν πλάτες στον Βγενόπουλο - Λόγος για δικαστικό πραξικόπημα

Στο παρά πέντε… άναψε κόκκινο για ποινική δίωξη εναντίον του Ανδρέα Βγενόπουλου και συνεργατών του, για δάνεια που έλαβαν από την πρώην Λαϊκή χωρίς εξασφαλίσεις!

Ο λόγος για Εισαγγελέα στην Αθήνα που… γλύτωσε τον Ανδρέα Βγενόπουλο και συνεργάτες του στο «τσακ», «μπλοκάροντας» την διαδικασία που προγραμμάτιζαν δυο εισαγγελείς από τον τομέα Διαφθοράς. Η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε από το περιοδικό HotDoc (17/09). Στην ηλεκτρονική του έκδοση του εν λόγω εντύπου, γίνεται λόγος για πρωτοφανή ενέργεια, την οποία εισαγγελικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν δικαστικό πραξικόπημα.

Η ενέργεια της εισαγγελέως ήταν τόσο προκλητική, που σύμφωνα με το περιοδικό ανάλογο φαινόμενο δεν είχε παρατηρηθεί ούτε στη γνωστή υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος που απασχόλησε πριν από χρόνια την Ελλάδα.

Η ποινική δίωξη η οποία προωθείτο αφορούσε κατά κύριο λόγο δάνεια πέραν των 200 εκατ. ευρώ που έλαβε από τη Λαϊκή, εταιρεία συμφερόντων του Α. Βγενόπουλου, χωρίς εξασφαλίσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top