ΕΛΛΑΔΑ

Ληστής ζαχαροπλαστείων είχε σκοτώσει τον... παππού του!

Ληστής ζαχαροπλαστείων είχε σκοτώσει τον... παππού του!

Ένωσε τις «δυνάμεις» του με έναν 28χρονο τοξικομανή για να χτυπούν ζαχαροπλαστεία στη Μεσσηνία.

Αποφυλακίσθηκε μόλις πριν από δυο μήνες, αφού εξέτισε ποινή κάθειρξης για την δολοφονία του... παππού του τον οποίο είχε ληστέψει το 2000 σε ηλικία μόλις 17 χρόνων, αλλά αμέσως συνέχισε τις ληστείες ένας 32χρονος! Μάλιστα, ένωσε τις «δυνάμεις» του με έναν 28χρονο τοξικομανή για να χτυπούν ζαχαροπλαστεία στη Μεσσηνία!

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, οι δυο νεαροί εισέβαλαν με καλυμμένα πρόσωπα ένα ζαχαροπλαστείο επί της παλιάς εθνικής οδού Καλαμάτας- Αθήνας, στην περιοχή της Θουρίας και μάλιστα ο 28χρονος χτύπησε τη γυναίκα του ιδιοκτήτη στο πρόσωπο με ένα μεταλλικό αντικείμενο. Οι δράστες άρπαξαν την ταμειακή μηχανή, έφυγαν τρέχοντας και επιχείρησαν να κλέψουν το αυτοκίνητο μιας τσιγγάνας για να διαφύγουν. Δεν τα κατάφεραν, όμως, και έφυγαν πεζή αφού πέταξαν το όπλο, το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και 115 ευρώ σε ένα χωράφι.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας εντόπισαν στη Μικρομάνη τους δυο κακοποιούς, που αναγνωρίστηκαν τόσο από τους ζαχαροπλάστες όσο και από την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου και συνελήφθησαν. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο 28χρονος είχε ληστέψει άλλο ένα ζαχαροπλαστείο στη Θουρία στις 29 Αυγούστου και είχε αρπάξει κάτι παραπάνω από 500 ευρώ από τις δυο ταμειακές μηχανές. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που τους άσκησε δίωξη για ληστείες διακεκριμένη κλοπή και οπλοφορία και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία.

ΠΗΓΗ-www.protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top