ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό: Άρχισαν οι καταθέσεις - «Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα… οι δράστες μιλούσαν ρωσικά»

Ένοπλη ληστεία στη Λεμεσό: Άρχισαν οι καταθέσεις - «Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα… οι δράστες μιλούσαν ρωσικά»

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εξετάσεις των ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, αναφορικά με την κινηματογραφική ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εστιατόριο στη Λεμεσό.

Στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου και ανέφερε ότι «έχουν ληφθεί αρκετές καταθέσεις, ενώ δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες προς τους ανακριτές της ειδικής ομάδας που συστάθηκε»

«Έχουν γίνει εξετάσεις στη σκηνή από την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών, έχουν παραληθεί κάποια τεκμήρια που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ευελπιστώντας ότι θα εντοπίσουμε οποιαδήποτε μαρτυρία που θα καταδεικνύει τους δράστες», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «φαίνεται ότι οι δράστες ήταν καλά μελετημένοι. Γνώριζαν για τη συγκεκριμένη ιδιωτική συνάντηση, κάτι που λαμβάνεται υπόψιν στη διερεύνηση της υπόθεσης»

«Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή, εφόσον δεν έχουμε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Έχουμε στα χέρια μας ότι οι δράστες μιλούσαν ρωσικά. Υπάρχουν κάποια δεδομένα μπροστά μας», συμπλήρωσε.

Όσο αφορά το λόγο για τον οποίον βρίσκονταν οι προσκεκλημένοι στο υποστατικό, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι «οι αρχικές πληροφορίες που είχαμε ήταν ότι επρόκειτο για πάρτι, υπάρχουν και οι αναφορές όμως ότι διεξαγόταν τζόγος, χωρίς αυτό να έχει διασταυρωθεί»

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτού του είδους εγκλήματος με αυτή τη βιαιότητα και τον τρόπο που έχει γίνει και μας ανησυχεί ιδιαίτερα», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι η γκανγκστερική ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 21:30 το βράδυ της Τετάρτης όταν, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποστατικό που βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία του Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, ζητώντας από τους τριάντα παρευρισκόμενους να πέσουν στο πάτωμα.

Στη συνέχεια τους έδεσαν τα χέρια και τους λήστεψαν, αποσπώντας ακριβά προσωπικά αντικείμενα.

Οι τέσσερις τράπηκαν ακολούθως σε φυγή. 

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top