LIKE ONLINE

Μοντέλο του OnlyFans μπήκε φυλακή και έγινε viral: Το απίστευτο ποσό που κέρδισε σε μια εβδομάδα

Μοντέλο του OnlyFans μπήκε φυλακή και έγινε viral: Το απίστευτο ποσό που κέρδισε σε μια εβδομάδα

Σε μια απροσδόκητη τροπή των γεγονότων, η Abbie Newman, ένα 28χρονο μοντέλο του OnlyFans, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας ιογενούς συγκίνησης που άλλαξε όχι μόνο την πορεία της καριέρας της αλλά και την προσωπική της ζωή. Συνελήφθη στην Αλαμπάμα για κλοπή από κατάστημα και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η φωτογραφία της Newman εμφανίστηκε στη σελίδα Instagram «Mugshawtys», εκτοξεύοντάς την στο επίκεντρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το περιστατικό σηματοδότησε παραδόξως την αρχή μιας εξαιρετικής οικονομικής και προσωπικής ανάκαμψης για τη Newman.

Το ταξίδι της Newman πριν από τη σύλληψή της ήταν γεμάτο προκλήσεις. Παλεύοντας με την οριακή διαταραχή προσωπικότητας και το μετατραυματικό στρες, αντιμετώπιζε την πρόσθετη δυσκολία της διαχείρισης των καταστάσεών της χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Η κατάσταση περιπλεκόταν ακόμη περισσότερο από τις συναισθηματικές και ψυχολογικές συνέπειες μιας τραυματικής αποβολής. Η Newman περιέγραψε αυτή την περίοδο ως «δύσκολη περίοδο», μια εποχή όπου το σκοτάδι φαινόταν να επισκιάζει κάθε φως στην άκρη του τούνελ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Abbie Newman (@buffmommyab)

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στην Daily Mail, η Newman μοιράστηκε πώς η έκθεση από τη φωτογραφία της που έγινε viral στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του Instagram, άλλαξε την τύχη της. Το ξαφνικό κύμα προβολής οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου αύξηση των οπαδών και των συνδρομητών στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα στο OnlyFans.

Οι οικονομικές επιπτώσεις αυτής της νεοαποκτηθείσας φήμης ήταν σημαντικές. Η Newman ανέφερε ότι κέρδισε 22.000 ευρώ σε μία μόνο εβδομάδα μετά την αποφυλάκιση, ένα ποσό που της επέτρεψε να ξεχρεώσει και να επιτύχει ένα επίπεδο οικονομικής άνεσης που προηγουμένως ήταν αδιανόητο. «Ήμουν πραγματικά σε κατάθλιψη ακριβώς πριν από τη σύλληψη και δεν μπήκα καν (στο λογαριασμό μου στο OnlyFans) για αρκετό καιρό», είπε η Newman. «Στη συνέχεια, έβγαλα 24.000 δολάρια μέσα σε μια εβδομάδα αφότου βγήκα από τη φυλακή, μόνο από πελάτες που πρόσθεσαν το Snapchat, το Twitter και το OnlyFans μου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Abbie Newman (@buffmommyab)


Αναγνωρίζοντας τη μοναδική της θέση, η Newman έχει πλήρη επίγνωση της σπανιότητας τέτοιων δεύτερων ευκαιριών. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν δεύτερες ευκαιρίες», σημείωσε, αναλογιζόμενη το ταξίδι της από την απελπισία στην απροσδόκητη ευημερία.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top