ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έναν χρόνο Πρόεδρος: «Ανακρίνεται» από δημοσιογράφους και απευθύνει διάγγελμα στον Κυπριακό λαό ο Χριστοδουλίδης

Έναν χρόνο Πρόεδρος: «Ανακρίνεται» από δημοσιογράφους και απευθύνει διάγγελμα στον Κυπριακό λαό ο Χριστοδουλίδης

Για τον πρώτο του απολογισμό, σε διακαναλικό πλαίσιο, ετοιμάζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ένα χρόνο μετά την ανάληψη της Προεδρίας. Πιο συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη 05 Μαρτίου ο ΠτΔ θα βρεθεί απέναντι από τους διευθυντές ειδήσεων των τεσσάρων ιδιωτικών καναλιών, Alpha, ANT1, Omega και Sigma, αλλά και τον πολιτικό συντάκτη που θα εκπροσωπήσει το ΡΙΚ, με σκοπό να παρουσιάσει όσα έκανε τους τελευταίους 12 μήνες και θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα προκύψουν.

Όπως δήλωσε και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, η διαδικασία, ξεκινά στις 20:30 το βράδυ της Τρίτης, όπου ο ΠτΔ θα τοποθετηθεί, για διάρκεια περίπου 15 λεπτών, μιλώντας για όσα έγιναν μέχρι σήμερα στους τομείς της πολιτικής, το κυπριακό, την οικονομία και την εσωτερική διακυβέρνηση. Ακολούθως θα ξεκινήσει η διακαναλική συνέντευξη.

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει και την δημοσκόπηση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» που δείχνει πτώση της δημοφιλίας του ΠτΔ, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, ανέφερε ότι σε αυτό τον χρόνο έχουν γίνει πάρα πολλά σημαντικά γεγονότα, κυρίως στην τομέα της οικονομίας λέγοντας ότι: «είμαστε η δεύτερη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην ευρωζώνη και έχουμε τον 8ο χαμηλότερο πληθωρισμό από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Συγκεκριμένα υπογράμμισε ότι: «Δεν βλέπω ότι η κοινωνία δεν τα βλέπει αυτά που σας λέω»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top