ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές - Τα τεράστια ποσά που έπαιξε κι έχασε

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές - Τα τεράστια ποσά που έπαιξε κι έχασε

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος φέρεται ότι ήταν συχνός θαμώνας καταστήματος τυχερών παιχνιδιών.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο κ. Πολυχρονόπουλος φαίνεται ότι είχε επισκεφθεί και παίξει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον 1.000 φορές, όπως προκύπτει από κάρτα που έχει χτυπήσει σε κατάστημα με τυχερά παιχνίδια.

Πόνταρε 500.000 ευρώ και έχασε 180.000 ευρώ

Οι αρχές, που έκαναν τεράστια έρευνα διαπίστωσαν ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έχει ποντάρει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών 500.000 ευρώ από λογαριασμούς της μητέρας του και συγγενών, όπου από αυτά έχει χάσει 180.000 ευρώ.

Οι λογαριασμοί από τους οποίους αντλήθηκαν τα χρήματα ήταν αυτοί που πολίτες κατέθεταν χρήματα για να προσφέρουν βοήθεια.

Παράλληλα, ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» φέρεται ότι είχε ποντάρει 200.000 ευρώ και σε άλλη στοιχηματική εταιρεία από λογαριασμούς συγγενών και paypal. Σε αυτήν την περίπτωση φέρεται να έχει χάσει 160.000 ευρώ, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας.

Πηγή: protothema.ge

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top