ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Toyota Material Handling. Στο τιμόνι της εξέλιξης και ανάπτυξης του τομέα διαχείρισης υλικών.

Toyota Material Handling. Στο τιμόνι της εξέλιξης και ανάπτυξης του τομέα διαχείρισης υλικών.

H Toyota Material Handling, θυγατρική εταιρία της Toyota Μaterial Handling Europe, στο πλαίσιο της επισημοποίησης της παρουσίας της στο νησί, παραχώρησε διάσκεψη τύπου, στις 17 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Hilton».

Η εταιρία ενημέρωσε τους συνεργάτες της, καθώς και τους αντιπρόσωπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προϊόντα που διαθέτει, έχοντας σαν πρώτιστο μέλημά της την καινοτομία στον τομέα διαχείρισης υλικών.

H Toyota Material Handling είναι ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο δραστηριοποίησής της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια υποστηρίζοντας τους πελάτες της μέσω μίας ευρύτατης γκάμας περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, συστημάτων αποθήκευσης, χώρων φορτοεκφόρτωσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η εμπειρία και η εξειδίκευση των ανθρώπων της και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει είναι αδιαμφισβήτητα οι λόγοι που θα ξεχωρίσουν τις υπηρεσίες της Toyota Material Handling στο νησί μας προσφέροντας τη σιγουριά και την αξιοπιστία που προσδοκούν οι επαγγελματίες του χώρου, από μια εταιρεία αυτού του βεληνεκούς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top