ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μονή Αββακούμ: Επανήλθε με νέα «πυρά» κατά του ΔΗΣΥ το ΑΚΕΛ

Μονή Αββακούμ: Επανήλθε με νέα «πυρά» κατά του ΔΗΣΥ το ΑΚΕΛ

Με νέα «πυρά» κατά του επανήλθε το ΑΚΕΛ, αναφορικά με το σκάνδαλο με τους δύο μοναχούς στη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Συγκεκριμένα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς απάντησε στην τοποθέτηση του Εκπρόσωπου Τύπου του ΔΗΣΥ, Ονούφριου Κουλλά, αναφέροντας τα εξής:

«Ίσως ο ΔΗΣΥ όταν μιλά για διερεύνηση της υπόθεση Αββακούμ, να εννοεί διερεύνηση όπως αυτή για τα χρυσά διαβατήρια και άλλα σκάνδαλα της δεκαετίας του. Είναι πικρή η εμπειρία της χώρας από τη συναγερμική δεκαετία που ξήλωσε το κράτος δικαίου και ποδηγέτησε θεσμούς. Για αυτό όχι μόνο το ΑΚΕΛ αλλά και η μεγάλη μερίδα της κοινωνίας ανησυχούμε. Και για αυτό θα απαιτούμε καθημερινά να λάμψει η αλήθεια».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top