ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η δίκη του σκηνοθέτη του «Σασμού» για βιασμό της Έλενας Αθανασοπούλου - Αρνείται την κατηγορία ο 58χρονος

Ξεκίνησε η δίκη του σκηνοθέτη του «Σασμού» για βιασμό της Έλενας Αθανασοπούλου - Αρνείται την κατηγορία ο 58χρονος

Άνοιξε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η αυλαία μιας ακόμη δίκης που συγκαταλέγει στο αποκαλούμενο ελληνικό #metoo. Ειδικότερα, στο εδώλιο του κατηγορούμενου κάθεται ο πρώην σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» Κώστας Κωστόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου τον Ιούλιο του 2010.

Μάλιστα στη δικαστική αίθουσα βρίσκονται αρκετοί ηθοποιοί προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες είτε υπέρ της καταγγέλουσας είτε υπέρ του κατηγορουμένου. Ανάμεσα τους είναι η Μαρκέλα Γιαννάτου, η Μαρία Τζομπανάκη, η Ιρένε Τροστ, ενώ αναμένεται να προσέλθει για να καταθέσει και η Κατερίνα Διδασκάλου. Από την πλευρά του σκηνοθέτη δηλώθηκαν ως μάρτυρες υπεράσπισης μεταξύ άλλων οι Κώστας Αρζόγλου, Βύρων Κόλασης, Μέλπω Κωστή και Χρήστος Ξηρογιάννης.

«Αρνούμαι παντελώς όλη την κατηγορία» είπε ο κ. Κωστόπουλος όταν κλήθηκε από τον πρόεδρο του δικαστηρίου να τοποθετηθεί επί του αδικήματος για το οποίο δικάζεται.

Ο 58χρονος σκηνοθέτης κάθεται στο εδώλιο έπειτα από μήνυση της ηθοποιού. Σε αυτή η κ. Αθανασοπούλου υποστηρίζει ότι η γνωριμία της με τον Κ. Κωστόπουλο έγινε το 2009 στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με τον χώρο της υποκριτικής. Ωστόσο, στις αρχές του καλοκαιριού του 2010, όταν ο σκηνοθέτης της πρότεινε να βγουν για φαγητό και στη συνέχεια να συναντήσουν την κοινή τους παρέα σε κλαμπ, εκείνος την βίασε μέσα στο αυτοκίνητο, σύμφωνα πάντα με τα όσα η ηθοποιός υποστηρίζει.

«Δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε γιατί δεν ένιωθα καλά. Από τη στιγμή που φύγαμε από το μαγαζί μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου, έχω κενό μνήμης.

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση» ανέφερε στη μήνυσή της η ηθοποιός, η οποία αναμένεται να καταθέσει σήμερα στο δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top