ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρνακα: Δυο νεαροί έκλεψαν φούρνο αλλά… τους κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας!

Λάρνακα: Δυο νεαροί έκλεψαν φούρνο αλλά… τους κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας!

Δύο νεαροί άρπαξαν από φούρνο στη Λάρνακα κουτί εισφορών με άγνωστο χρηματικό ποσό



Το κουτί εισφορών του οποίου το χρηματικό περιεχόμενο δεν είναι γνωστό, άρπαξε νεαρός από φούρνο στη Λάρνακα, ενώ δεύτερος τον ανέμενε έξω από το κατάστημα με μοτοποδήλατο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 4 σήμερα το πρωί, δύο νεαρά πρόσωπα που επέβαιναν σε μικρό μοτοποδήλατο και φορούσαν μαύρα προστατευτικά κράνη, σταμάτησαν έξω από φούρνο που βρίσκεται στην Οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λάρνακα.

Ο ένας εκ των δύο νεαρών εισήλθε εντός του φούρνου και άρπαξε ένα μικρό μεταλλικό κουτί εισφορών που βρισκόταν κοντά στην είσοδο του καταστήματος.

Ο δεύτερος νεαρός περίμενε έξω με αναμμένη τη μηχανή του μοτοποδηλάτου. Μόλις ο πρώτος νεαρός βγήκε από το φούρνο ανέβηκε στο μοτοποδήλατο και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δεν είναι γνωστό το ύψος των χρημάτων που υπήρχε μέσα στο κουτί εισφορών.

Οι κινήσεις των δύο δραστών καταγράφηκαν στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το κατάστημα, το οποίο αναμένεται να παραληφθεί από την Αστυνομία και να εξεταστεί κατά τη διάρκεια των ερευνών της.

Την υπόθεση εξετάζει το Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top