LIKE ONLINE

Αεροσυνοδός εξηγεί τι ρόλο παίζουν τα μαύρα τρίγωνα στα αεροπλάνα - Δείτε το viral βίντεο

Αεροσυνοδός εξηγεί τι ρόλο παίζουν τα μαύρα τρίγωνα στα αεροπλάνα - Δείτε το viral βίντεο

Αεροσυνοδός μοιράστηκε στο TikTok τον πραγματικό λόγο πίσω από τα μικροσκοπικά μαύρα τρίγωνα που εμφανίζονται συχνά στους τοίχους των αεροπλάνων.

Συγκεκριμένα, η Henny Lim, αεροσυνοδός της αεροπορικής εταιρείας Cebu Pacific με έδρα τις Φιλιππίνες, αποκάλυψε πως τα αυτοκόλλητα με τα τρίγωνα πάνω από τα μεσαία παράθυρα προσφέρουν την καλύτερη θέα των φτερών για τους επιβάτες, αλλά και ενημερώνουν τους αεροσυνοδούς για τα «καλύτερα σημεία θέασης για τα πτερύγια του αεροσκάφους».

Το σύμβολο με το τρίγωνο

Δηλαδή αν για κάποιο λόγο ένα μέλος του πληρώματος θέλει να ελέγξει τα φτερά του αεροσκάφους, μπορεί να κατευθυνθεί απευθείας στο παράθυρο που βρίσκεται κάτω από το συγκεκριμένο σύμβολο.

Το σύντομο κλιπ έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, με πολλούς να παραδέχονται ότι δεν είχαν παρατηρήσει ποτέ πριν το μικρό αυτοκόλλητο.

«Οι επιβάτες που κάθονται δίπλα στα τρίγωνα έχουν την καλύτερη θέα των φτερών», έγραψε η αεροσυνοδός στο βίντεο, ενώ κατέγραφε το εσωτερικό ενός άδειου αεροπλάνου. «Εάν πετάτε με αεροπορική εταιρεία που σας επιτρέπει να επιλέξετε το κάθισμά σας, αναζητήστε ένα από τα τρίγωνα στην καμπίνα».

«Όποιος λατρεύει να τραβάει φωτογραφίες ή βίντεο από το παράθυρο, θα έχει την καλύτερη θέα πάνω από τα φτερά από αυτά τα καθίσματα», προσθέτει.

Δείτε το βίντεο:

 

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top