ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Εξιχνιάστηκαν 12 διαρρήξεις και κλοπές με λεία περίπου 20.000 ευρώ

Κατερίνη: Εξιχνιάστηκαν 12 διαρρήξεις και κλοπές με λεία περίπου 20.000 ευρώ

Δώδεκα διαρρήξεις – κλοπές από μονοκατοικίες που έγιναν την τελευταία διετία εξιχνιάστηκαν στην Κατερίνη, Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός άνδρα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος άνδρας επιβαίνοντας σε ποδήλατο, εντόπιζε κατοικίες που απουσίαζαν οι ένοικοι και παραβιάζοντας τις πόρτες ή τα παράθυρα, αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2024, διέπραξε 12 διαρρήξεις σε μονοκατοικίες στην Κατερίνη, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.550 ευρώ, καθώς και κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 19.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του σε περιοχή της Πιερίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ και μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους. Επίσης κατασχέθηκαν κοσμήματα, ρολόγια, αρώματα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top