ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα: Να πετύχουμε το διπλό εκλογικό στοίχημα

Αννίτα: Να πετύχουμε το διπλό εκλογικό στοίχημα

Τους υποψήφιους για τις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσίασε ο ΔΗΣΥ, το Σάββατο, σε πανεπαρχιακή συγκέντρωση στη Λεμεσό, με την Πρόεδρο του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, να δηλώνει ότι ο ΔΗΣΥ «βγαίνει μπροστά με την πιο δυνατή ομάδα, για να πετύχει το διπλό εκλογικό στοίχημα».

Σε ομιλία της, η Αννίτα Δημητρίου ανέφερε ότι «στόχος μας - και το κάνουμε καθημερινά πράξη - είναι να εκφράζουμε αποκλειστικά τους πολίτες, τις ανησυχίες και τις αγωνίες τους».

«Να βγαίνουμε μπροστά με εισηγήσεις και προτάσεις για όλα αυτά που τους απασχολούν, να δώσουμε ξανά στη νέα γενιά το δικαίωμα στο όνειρο, που γίνεται όλο και πιο απρόσιτο, να στεκόμαστε ανάχωμα στις πολιτικές του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία», συμπλήρωσε.

Ξεκάθαρος στόχος για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου είναι η νίκη, συνέχισε η κ. Δημητρίου και σημείωσε ότι, ως κόμμα, «βγαίνουμε μπροστά με την πιο δυνατή ομάδα, για να πετύχουμε το διπλό εκλογικό στοίχημα».

Λέγοντας πως ο ΔΗΣΥ έχει «το πιο δυνατό ευρωψηφοδέλτιο», σημείωσε ότι πρόκειται για ανθρώπους που «μπορούν να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τη φωνή και τον ρόλο της Κύπρου μας στην ΕΕ», ενώ αναφερόμενη στους υποψηφίους για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είπε πως πρόκειται για ανθρώπους «που μπορούν να βάλουν στις ράγες την πολυσυζητημένη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που γνωρίζουν πως να μεταφράζουν τις ιδέες σε έργα και τις εισηγήσεις σε έμπρακτες λύσεις».

Χαιρέτισε, επίσης, τις συνεργασίες με άλλους πολιτικούς χώρους «εκεί και όπου ήταν εφικτό», προσθέτοντας ότι ο ΔΗΣΥ επεδίωξε τις συνεργασίας και θα τιμήσει το λόγο του.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού ανέλυσε τα πολιτικά θεμέλια που συνθέτουν την παράταξη, υπογραμμίζοντας ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι η πρωταγωνιστική δύναμη στον πολιτικό χάρτη του τόπου, με καθοριστικό ρόλο και λόγο.

Η Αννίτα Δημητρίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους βασικούς υποψήφιους του κόμματος στην Λεμεσό, τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, Βασίλη Δημητριάδη, τον υποψήφιο Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανατολικής Λεμεσού Κουλη Τσαγκάρη, τον υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Λεμεσού Νίκο Σπύρου και την υποψήφια Δήμαρχο Πολεμιδιών Γιωργούλλα Πατέρα.

Οι πανεπαρχιακές συγκεντρώσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού ολοκληρώνονται, στις 4 Απριλίου, στην επαρχία Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top