Χάνει εξουσίες ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Χάνει εξουσίες ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Οι αρμοδιότητες αδειοδότησης και έγκρισης λειτουργίας ξενοδοχειακών και άλλων τουριστικών μονάδων φεύγουν από τον ΚΟΤ, για να μεταφερθούν στις αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με τη μελέτη για την αναδιοργάνωση του ΚΟΤ, που βρίσκεται ενώπιον του αρμόδιου υπουργείου και έχει ήδη παρουσιαστεί στον οργανισμό.

 Την πληροφορία επιβεβαίωσε χθες, ο πρόεδρος του ΚΟΤ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τα αποτελέσματα του έτους για τον τουρισμό.

Πάντως, ο Άγγελος Λοΐζου κατέθεσε τη διαφωνία του με την εμπλοκή των τοπικών αρχών στην έγκριση λειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων, λόγω έλλειψης εμπειρογνωμοσύνης.

Πηγή: εφημερίδα «Πολίτης»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.