ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κάλυψε τους συμμετέχοντες στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024

Η Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κάλυψε τους συμμετέχοντες στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024

Με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έτρεξαν οι δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού, που διεξήχθη με επιτυχία το διήμερο 13 & 14 Απριλίου στη Λεμεσό. Για ακόμα μια χρονιά, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ήταν ο Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας, στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, με διεθνή απήχηση, προσφέροντας ισχυρή προστασία στους συμμετέχοντες.

Στον Εταιρικό Μαραθώνιο 5χλμ, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, συμμετείχε με τη δική της ομάδα από αθλητές και εθελοντές, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις πτυχές του μεγάλου αθλητικού αυτού γεγονότος.

Οι Λειτουργοί Πωλήσεων και Στήριξης Εργασιών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ Μιχάλης Κωνσταντίνου και κα Σταύρη Ζωνιά, απένειμαν τα βραβεία στους άνδρες που πρώτευσαν στον Ατομικό Δρόμο 5χλμ.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ συγχαίρει και ευχαριστεί όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία αυτού του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, τους διοργανωτές, τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης και τους αθλητές που έλαβαν μέρος. Ειδική αναφορά αξίζει στους εθελοντές που προσέφεραν, για άλλη μια φορά, ανεκτίμητη βοήθεια. Με τη συμβολή όλων ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top