«Έκρηξη» εργαζομένων στην Κυβέρνηση: Οι τομείς και οι υπάλληλοι που απασχολήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2024

«Έκρηξη» εργαζομένων στην Κυβέρνηση: Οι τομείς και οι υπάλληλοι που απασχολήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2024

Στους 54.751, ανήλθαν τα άτομα που εργάζονται στη Δημόσια Υπηρεσία, μέχρι και τον Μάρτιο του 2024. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Στατιστική Υπηρεσία, απασχολήθηκαν 23.208 άτομα, στην Εκπαιδευτική Υπηρεσία 17.617 άτομα και στις Δυνάμεις Ασφαλείας 13.926 άτομα.

Στη Δημόσια Υπηρεσία απασχολούνταν 12.013 μόνιμοι υπάλληλοι, 4.269 εργοδοτούμενοι αορίστου χρόνου (ΕΑΧ), 1.289 εργοδοτούμενοι ορισμένου χρόνου (ΕΟΧ) και 5.637 ωρομίσθιοι. Το μεγαλύτερο ποσοστό υπαλλήλων στη Δημόσια Υπηρεσία το αποτελούσαν οι μόνιμοι υπάλληλοι (51,8%) και το μικρότερο οι εργοδοτούμενοι ορισμένου χρόνου (5,6%).

Στην Εκπαιδευτική Υπηρεσία απασχολούνταν 11.880 μόνιμοι υπάλληλοι, 1.184 εργοδοτούμενοι αορίστου χρόνου, 4.401 εργοδοτούμενοι ορισμένου χρόνουκαι 152 ωρομίσθιοι. Το μεγαλύτερο ποσοστό υπαλλήλων στην Εκπαιδευτική Υπηρεσία το αποτελούσαν οι μόνιμοι υπάλληλοι (67,4%) και το μικρότερο οι ωρομίσθιοι (0,9%).

Στις Δυνάμεις Ασφαλείας απασχολούνταν 8.190 μόνιμοι υπάλληλοι, 4.689 εργοδοτούμενοι αορίστου χρόνου, 300 εργοδοτούμενοι ορισμένου χρόνου και 747ωρομίσθιοι. Το μεγαλύτερο ποσοστό υπαλλήλων στις Δυνάμεις Ασφαλείας το αποτελούσαν οι μόνιμοι υπάλληλοι (58,8%) και το μικρότερο οι εργοδοτούμενοι ορισμένου χρόνου (2,2%).

Το πρώτο τρίμηνο 2024 απασχολήθηκαν στην Κυβέρνηση κατά μέσο όρο 32.070 μόνιμοι υπάλληλοι, 10.183 εργοδοτούμενοι αορίστου χρόνου, 5.866 εργοδοτούμενοι ορισμένου χρόνου και 6.579 ωρομίσθιοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE