Νέα γκάφα από τον Μπάιντεν: Μπέρδεψε τη Ράφα με την ισραηλινή πόλη Χάιφα

Νέα γκάφα από τον Μπάιντεν: Μπέρδεψε τη Ράφα με την ισραηλινή πόλη Χάιφα

Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος σε συνέντευξή του, την περασμένη Τρίτη, μπέρδεψε την ισραηλινή πόλη-λιμάνι Χάιφα με το τελευταίο καταφύγιο αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας, τη Ράφα.

Ο 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε τη γκάφα όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Reshad Hudson του Nexstar Media σχετικά με το σχέδιό του να κερδίσει ξανά φιλοπαλαιστίνιους ψηφοφόρους στον απόηχο του πολέμου του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς.

Δείτε το βίντεο:


«Έχω συναντηθεί μαζί τους, νούμερο ένα», είπε ο Μπάιντεν. «Νούμερο δύο, ξεκαθάρισα ότι πρέπει να αυξήσουμε κατά πολύ την ποσότητα τροφής, νερού και υγειονομικής περίθαλψης που πηγαίνει στη Γάζα».

«Και το ξεκαθάρισα στους Ισραηλινούς, μην προχωρήσετε στη Χάιφα», πρόσθεσε, προφανώς εννοώντας την Ράφα!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.