ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Τη χτυπούσε από το 2020 και δημοσιοποίησε γυμνές φωτογραφίες της

Μεσολόγγι: Τη χτυπούσε από το 2020 και δημοσιοποίησε γυμνές φωτογραφίες της

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια υπέμενε την κακομεταχείρισή της από τον πρώην σύντροφό της μια γυναίκα σε περιοχή του Μεσολογγίου όμως, όταν αποφάσισε τελικά να τον καταγγείλει, άλλαξε γνώμη και δήλωσε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη!

Στην κατάθεσή της η γυναίκα είχε αναφέρει ότι, από το 2020 ως την περασμένη Πέμπτη, ο άνδρας την χτυπούσε, έλεγχε το κινητό της και, όταν τον χώρισε, ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες της με ευαίσθητο προσωπικό περιεχόμενο. Πάντως, παρά την πρόθεσή της να μην φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια, σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, παραβίαση του απορρήτου επικοινωνιών και εκδικητική πορνογραφία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Χτύπησε τη γυναίκα του και αστυνομικούς

Ακόμη και στους αστυνομικούς που κάλεσε η σύζυγός του, επειδή την εξύβρισε και της έστριψε το δεξί χέρι προκαλώντας της κάκωση, επιτέθηκε ένας «νταής» μόλις τους είδε να φτάνουν στο σπίτι τους στην Πάτρα και τραυμάτισε ελαφρά δύο από αυτούς πριν ακινητοποιηθεί με χειροπέδες.

Ο... «ζόρικος» δράστης κλώτσησε τους ένστολους προκαλώντας ελαφρό τραυματισμό στις κνήμες των ποδιών τους, αλλά τελικά συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης βία και κατά υπάλληλων.

Τον ίδιο του τον πατέρα γρονθοκόπησε ένας άνδρας και τον άφησε μισολιπόθυμο έξω από το σπίτι του στην περιοχή Βαλιμίτικα της Αιγιαλείας. Ο 64χρονος τηλεφώνησε στο 112 και ζήτησε βοήθεια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με τραύματα σε όλο του το σώμα στο νοσοκομείο, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Μάλιστα, κατέθεσε ότι ο 36χρονος γιος του απείλησε να τον σκοτώσει αν ενημέρωνε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 36χρονο που έχει εξαφανιστεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, σωματικές βλάβες και απειλή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top