LIKE ONLINE

Λίγο πριν από το Πάσχα, η ερωτική ζωή αυτών των ζωδίων αλλάζει προς το καλύτερο

Λίγο πριν από το Πάσχα, η ερωτική ζωή αυτών των ζωδίων αλλάζει προς το καλύτερο

Την εβδομάδα από τις 29 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου 2024 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο, μια βαθιά απαλή ερωτική ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει κάθε ζώδιο να λάβει αυτό με το οποίο πραγματικά αισθάνεται καλά στην καρδιά του.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας βοηθά να εστιάσετε στα καλύτερα κομμάτια της αγάπης και της σύνδεσης, δημιουργώντας ένα χώρο που φροντίζει, απολαμβάνει και είναι σταθερός στη σχέση σας και σας υπενθυμίζει ότι η σωστή σχέση δεν σας αφήνει με δάκρυα στα μάτια.

Την ίδια ώρα ο Άρης μετατοπίζεται στον Κριό, δημιουργώντας μια βαθιά διαφορετική ενέργεια, μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και τη σχέση σας, ώστε να μπορέσετε να αγκαλιάσετε μια πιο ήπια και ειρηνική εποχή.

Δείτε παρακάτω ποια ζώδια θα νιώσουν την άνεση και την ασφάλεια της αγάπης τις επόμενες ημέρες.

Ζυγός

Η θεραπεία είναι ένα απαραίτητο ταξίδι για να μπορέσετε να προσελκύσετε και να καλλιεργήσετε την αγάπη που πραγματικά θέλετε. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το να μάθετε από τις παρελθούσες ερωτικές σας εμπειρίες, αλλά και με το να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε πώς τα παιδικά και τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής σας έπαιξαν ρόλο σε αυτό που είστε σήμερα.

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στη ζωή, αλλά αντίθετα, όλα συνδέονται με όσα έχετε περάσει. Όταν το συνειδητοποιήσετε θα απομακρυνθείτε από ό,τι σας εμποδίζει να βιώσετε την πραγματική αγάπη. Την Τρίτη, 30 Απριλίου, ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε ακριβώς σε αυτή τη θεραπεία. Αυτές τις ημέρες όλα αφορούν τις ερωτικές σας αποφάσεις και τη σχέση που πραγματικά ονειρεύεστε να έχετε.

Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στον Ταύρο συμβάλλει στην προώθηση θετικών αλλαγών προς μεγαλύτερη ευκολία και σύνδεση, δημιουργώντας ένα έντονο κίνητρο, ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε πραγματικά την ερωτική σας ζωή και να γίνει αυτή που γνωρίζετε ότι σας αξίζει. Μια σχέση όπου θα σας βλέπουν γι’ αυτό που πραγματικά είστε και δεν θα χρειάζεται να ικετεύετε για εκείνα που ξέρετε πως σας αξίζουν.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από την ιδέα ότι ένας φανταστικός έρωτας είναι πάντα πρόκληση. Αφήστε τον εαυτό σας να δει ότι η σχέση που λαχταράτε μπορεί να βρεθεί μέσα σε μια ήρεμη συνύπαρξη. Μια αγάπη χωρίς ψέματα και παρεξηγήσεις, όπου μπορείτε να συναντήσετε ο ένας τον άλλον ως τον καλύτερο εαυτό σας. Η αγάπη που θα προσελκύσετε και θα κρατήσετε θα είναι πάντα μόνο μια αντανάκλαση όχι μόνο αυτού που αξίζετε, αλλά και του επιπέδου της θεραπείας σας.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, μετατοπίστηκε στον Ταύρο, στρέφοντας την προσοχή της στη ρομαντική σας ζωή και ενθαρρύνοντάς σας να μπείτε στην ήπια ερωτική σας εποχή. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει τον ενθουσιασμό των υγιών συζητήσεων και τη συνειδητοποίηση ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να πρέπει να ανησυχείτε. Αυτή η γλυκιά ενέργεια ενθαρρύνεται από τη μετάβαση του Άρη στον Κριό, η οποία θα συμβάλει στην προώθηση υγιών ορίων, στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας και σε μια μεγαλύτερη αίσθηση ψυχικής γαλήνης. Η σχέση σας δεν θα πρέπει να φέρνει άγχος στη ζωή σας, και καθώς το συνειδητοποιείτε αυτό, θα λάβετε επιτέλους την αγάπη που πάντα ονειρευόσασταν.

Αιγόκερως

Ενώ μπορείτε να σχεδιάσετε συνειδητά πώς θέλετε να εξελιχθεί μια συγκεκριμένη σχέση, μερικές φορές υπάρχουν συνδέσεις που εξελίσσονται τόσο φυσικά, που ξαφνικά βρίσκεστε να αποζητάτε αυτό που νομίζατε πως δεν σας ταιριάζει.

Ως ζώδιο της γης, έχετε την τάση να απαιτείτε πιο αφοσιωμένες, ασφαλείς σχέσεις προκειμένου να νιώθετε άνετα – αλλά με τα όσα μπορεί να έχουν συμβεί στη ζωή σας, υπάρχουν στιγμές που προσπαθείτε να αποφύγετε τον πόνο σε μια προσπάθεια να προστατέψετε τον εαυτό σας. Ποτέ όμως δεν χρειάζεται να προστατεύετε τον εαυτό σας από την αγάπη που προορίζεται για εσάς.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο από τις 29 Απριλίου και θα αναδείξει θέματα δέσμευσης, γάμου και χαράς. Αυτή η μετάβαση σάς βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι για να λάβετε την αγάπη που επιθυμείτε, πρέπει να σταματήσετε να την περιορίζετε στη ζωή σας. Αν νομίζατε, για παράδειγμα, ότι δεν θα παντρευόσασταν ποτέ, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι κατά κάποιο τρόπο αισθάνεστε διαφορετικά για αυτό το επίπεδο δέσμευσης. Καθώς ο Άρης μετατοπίζεται στον Κριό, θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή, γεγονός που σημαίνει ότι η ρομαντική σας σχέση πρόκειται να γίνει πολύ πιο δεσμευτική. Υπάρχει ακόμα χώρος για ανάπτυξη, αλλά μόνο αν πρόκειται για μια πραγματικά υγιή, αγαπημένη σχέση, θα μπορέσετε να πετύχετε ακόμα περισσότερα από όσα αρχικά πιστεύατε.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top