LIKE ONLINE

Μάιος: Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς – Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μάιος: Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς – Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς τον Μάιο, με τον Αρη στον Κριό και τον Δία στους χαοτικούς Διδύμους στις 26/5. Δημιουργική ανακατωσούρα, ασυνεννοησίες που όμως κάπως καταλήγουν καλά και ένα σωρό ευκαιρίες που επιβάλλουν να γίνεις κι εσύ λίγο ζώδιο της Φωτιάς και του Αέρα και να τις αδράξεις. Είσαι έτοιμη;

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Δίας μπορεί να φεύγει από το ζώδιό σου στις 26/5, όμως τα καλύτερα οικονομικά έρχονται – με βοήθεια κι από τη μαμά Αφροδίτη και τον Ερμή που της κάνει παρέα από τις 16/5 και μετά. Οσο για τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (8/5), σου θυμίζει πως αξίζεις τα καλύτερα και πως όλα όσα διεκδικείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είναι εφικτά.

Δίδυμοι
(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μήνας αλλαγών ο Μάιος, με τις πρώτες τρεις εβδομάδες να λειτουργούν σαν ξεκαθάρισμα παλιών λογαριασμών και την τελευταία εβδομάδα να γίνεται το εφαλτήριο για τα επόμενα βήματά σου. Με τον Δία πλέον στο ζώδιό σου θα έχεις τύχη, διάβαινε. Οσο για τα προσωπικά σου; Η Πανσέληνος στις 23/5 έχει πολλά να σου πει. Ακου και πράξε ανάλογα.

Καρκίνος
(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Εντάσεις στη δουλειά μάλλον ξεπερνιούνται γρήγορα, αρκεί να θυμάσαι να φέρεσαι φιλικά στους συνεργάτες σου. Κατά τ’ άλλα, περνάς έναν ήσυχο Μάιο μελαγχολώντας για το πώς ήταν τα πράγματα παλαιότερα και ονειροπολώντας για το πώς μπορούν να είναι ξανά στο μέλλον. Ονειρέψου, γιατί ο καιρός που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα πλησιάζει.

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Με τη Νέα Σελήνη στον οίκο της καριέρας σου στις 08/5 και τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Δία να στρώνουν τον δρόμο πριν και μετά, η προαγωγή/απευθείας ανάθεση εκείνου του project που κυνηγούσες καιρό είναι πια στο χέρι σου. Κι εκείνο το φλερτ που επίσης κυνηγούσες καιρό; Ε, αυτό δεν είναι ακριβώς στο χέρι σου, αλλά δεν έχεις και χρόνο να ασχοληθείς.

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δεν σε χωράει το σπίτι σου αυτό το μήνα, πράγμα κάπως ασυνήθιστο για σένα αλλά και δικαιολογημένο, αφού η Πανσέληνος στις 23/5 σε σπρώχνει να κλείσεις κάποιο κύκλο σε σχέση με το πού και με ποιους συγκατοικείς. Μέχρι τότε, εκμεταλλεύσου τους πλανήτες και κάνε κάνα ταξιδάκι ν’ αλλάξεις παραστάσεις. Θα το χρειαστείς.

Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Πάντα είχες πολλές απαιτήσεις από τους άλλους. Αλλά με τη Νέα Σελήνη στις 8/5 και την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου έως τις 23/5, πού θα πάει, θα βρεις τους ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να σου δώσουν όλα όσα αξίζεις, και ίσως και κάτι παραπάνω. Σχέδια για ένα ταξίδι προς το τέλος του μήνα θα σου βγουν σε καλό.

Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

«Εμπιστοσύνη», «αισιοδοξία» κι άλλες άγνωστες λέξεις φέρνει η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου στις 8/5 και ο Δίας από παραδίπλα σού ψιθυρίζει επίσης «τύχη», «δέσμευση» και «υπευθυνότητα». Με τόσα καλά νέα, μάλλον θες ν’ ακούσεις και τα κακά, να στανιάρεις. Ε, δεν υπάρχουν!

Τοξότης
(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 23/5 σε ρίχνει, όμως μόνο για λίγο. Τον υπόλοιπο μήνα μαθαίνεις να αγαπάς τον εαυτό σου και ο Δίας στον 7ο οίκο από 26/05 σε βοηθάει να βρεις τους Σημαντικούς Αλλους που θα σε αγαπήσουν εξίσου. Φλέρταρε, αλλά με μέτρο. Δώσ’ τους χώρο να εκφραστούν κι αυτοί.

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Να μάθεις να έχεις χόμπι που δεν χρειάζεται απαραίτητα να σου αποφέρουν πλούτο και δόξα προσπαθεί να σε διδάξει αυτός ο μήνας και μάλλον τα καταφέρνει. Ακολούθησε εκείνη τη μικρή φωνούλα μέσα σου που μπορεί ακόμα να ενθουσιάζεται με projects και καταστάσεις και μη σε νοιάζει τόσο τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο. Εχεις γερές βάσεις, θα αντέξεις.

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Με τον Πλούτωνα ανάδρομο στο ζώδιό σου εσωστρέφεια και εσωτερική αναζήτηση είναι αναπόφευκτες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό: αυτό το μήνα καλείσαι να επενδύσεις στο σπίτι σου και να βρεις τρόπους να το κάνεις πιο όμορφο, πιο χουχουλιάρικο για όλη σου την οικογένεια, αλλά κυρίως ένα μέρος όπου θα μπορείς να φορτίζεις τις μπαταρίες σου.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η σούπερ κοινωνική εκδοχή του εαυτού σου ξεκινάει τώρα, και πίστεψέ με ο κόσμος δεν είναι έτοιμος. Παλιές ιδέες και φιλίες πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα, ενώ νέες γνωριμίες μπορούν να βοηθήσουν και τα οικονομικά σου (το χρειάζεσαι). Μην υπόσχεσαι παραπάνω απ’ όσα μπορείς να πραγματοποιήσεις, γιατί έχεις και Κρόνο στο ζώδιο και σε κοιτάει από γωνία.

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ναι σε όλα. Οχι, δεν ξέρω ποια ήταν η ερώτηση και ποσώς με ενδιαφέρει. Με τον Αρη στο ζώδιό σου όλο το μήνα, τον Ερμή σε ορθή πορεία έως τις 15/5 και μια Νέα Σελήνη με την Αφροδίτη να βοηθάνε τα οικονομικά σου, ο Μάιος φαίνεται αποφασισμένος να σου δώσει όλα όσα δεν σου έδωσε το 2024 έως τώρα, με τόκο. Ξεκίνα λέγοντας ναι κι όλα θα έρθουν.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top