Σώτος Φιλιππίδης: Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Σώτος Φιλιππίδης: Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη στην κυπριακή κοινωνία καθώς και στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε ο θάνατος του Κύπριου ηθοποιού, Σώτου Φιλιππίδη, ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή του Πάσχα (5/5).

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών,  θα απευθύνουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι την ερχόμενη Πέμπτη 9 Μαΐου στις 10:30 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Παλουριώτισσα.

Παράκληση όπως αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για την οικογένεια.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 10:00 – 10:30.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.