ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έξι ημέρες στο κελί ο 82χρονος για την απόπειρα φόνου στην Πάφο

Έξι ημέρες στο κελί ο 82χρονος για την απόπειρα φόνου στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 82χρονου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πραγματική σωματική βλάβη οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, παράνομη μεταφορά και χρήση πυροβόλου όπλου κατηγορίας Γ σε κλειστή περίοδο για το κυνήγι, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών πυροβολισμό εντός κατοικημένης περιοχής και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Το περιστατικό συνέβη στα Κονιά τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται ότι ο 82χρονος ενοχλείτο από τη μουσική που μεταδίδονταν από το καφεστιατόριο, υπέβαλε προγενέστερα παράπονο στην Αστυνομία και μέλη της ΑΔΕ Πάφου είχαν επισκεφτεί το καφεστιατόριο και προχώρησαν στην καταγγελία του για μετάδοση μουσικής χωρίς άδεια.

Ωστόσο ως φαίνεται, είπε ο κ. Νικολάου, επειδή συνεχίζονταν η οχληρία λόγω της μουσικής, ο 82χρονος φέρεται ευρισκόμενος στην αυλή του να πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο φωτιστικό του καφεστιατορίου και από εξοστρακισμό των σφαιριδίων να τραυματίστηκαν ελαφριά τέσσερα πρόσωπα, 26χρονος, 18χρονη, 25χρονη και 19χρονη, θαμώνες όλοι τους του καφεστιατορίου.

Ακολούθως, τα τέσσερα πρόσωπα που τραυματίστηκαν επισκέφτηκαν τις πρώτες βοήθειες και αφού έτυχαν περίθαλψης πήραν εξιτήριο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Πέθανε το «Δημητρούι» - Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη

Σε φόνο εξελίχθηκε η απόπειρα στην Ανθούπολη, αφού πέθανε ο Δημήτρης Ανδρονίκου γνωστός ως «Δημητρούι» σε ηλικία 34 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top