Χειροπέδες σε 30χρονο - Έκλεψε χρυσό δακτυλίδι 3 χιλιάδων ευρώ από οικία φίλου του

Χειροπέδες σε 30χρονο - Έκλεψε χρυσό δακτυλίδι 3 χιλιάδων ευρώ από οικία φίλου του

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 10 Μαϊου καταγγέλθηκε από 26χρονο ότι στις 8 Μαϊου είχε κλαπεί από την κατοικία του ένα χρυσό δακτυλίδι αξίας 3.000 ευρώ.

Ο 26χρονος εξέφρασε υποψίες εναντίον προσώπου με το οποίο συνδέεται φιλικά, ηλικίας 30 ετών, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Χτες Τρίτη γύρω στις 14:45 ο 30χρονος καταζητούμενος εντοπίστηκε να οδηγεί στην Πάφο ανακόπηκε και υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Ακολούθως ο 30χρονος συνελήφθη με βάση το ένταλμα που εκκρεμούσε εναντίον του. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ανακρινόμενος ομολόγησε τη διάπραξη της κλοπής και παρέδωσε στην Αστυνομία το κλοπιμαίο δαχτυλίδι. Ο 30χρονος τέθηκε υπό κράτηση. Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

LIVE: Νέο μήνυμα Τραμπ: «Σε ισχύ η κατάπαυση του πυρός, μην την παραβιάσετε»

«Έχει τεθεί σε εφαρμογή η εκεχειρία – Παρακαλώ μην την παραβιάσετε», ανέφερε ο Τραμπ, σε ανάρτησή του. Το γραφείο του Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι η κατάπαυση του πυρός είναι σε ισχύ. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE