ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από το απόγευμα της Κυριακής και μετά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά μέτριοι, 4 μποφόρ, και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Αργά το απόγευμα θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και το βράδυ πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά παροδικά κυρίως συννεφιασμένος όπου πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Την Τρίτη θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top