Το Nemo που κέρδισε τη Eurovision διασκεδάζει με Σάττι και Πανταζή

Το Nemo που κέρδισε τη Eurovision διασκεδάζει με Σάττι και Πανταζή

Το Nemo που κέρδισε τη φετινή Eurovision και η Μαρίνα Σάττι ανέπτυξαν μια φιλία κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ενώ ο εκπρόσωπος της Ελβετίας δεν έκρυψε ότι από όλα τα υπόλοιπα κομμάτια, προτιμούσε το «Ζάρι».

Το Nemo έγινε φαν της Μαρίνας Σάττι και εξακολουθεί να στηρίζει τη φίλη που απέκτησε στη Eurovision και μετά τον διαγωνισμό. Σε νέο story που ανέβασε μέσω Instagram, το Nemo κατέγραψε τον εαυτό του ενώ έκανε βόλτα στο Παρίσι και παράλληλα άκουγε ένα νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, σε συνεργασία, μεταξύ άλλων, με τον Λευτέρη Πανταζή.

Δείτε το βίντεο στο LifeNewscy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE