Έκρηξη σε ταβέρνα στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές οι Αρχές

Έκρηξη σε ταβέρνα στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές οι Αρχές

Δεύτερη φορά στόχος η ταβέρνα στην Λεμεσό, στην οποία σημειώθηκε έκρηξη εκρηκτικού εμπρηστικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος σημειώθηκε, γύρω στις 04:50 τα ξημερώματα της Δευτέρας 03 Ιουνίου.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο ταβέρνας, η οποία βρίσκεται στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στο Ζακάκι.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στο υποστατικό και εξοπλισμό του.

Να σημειωθεί ότι στην ίδια ταβέρνα σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό πριν από δύο χρόνια και η Αστυνομία θεωρεί ότι πίσω από τα κίνητρα των δραστών βρίσκονται προσωπικοί λόγοι και όχι θέματα παροχής προστασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE