Η Ολγκίν «συνεχίζει τη δέσμευσή της με τα μέρη» λέει ο Εκπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ

Η Ολγκίν «συνεχίζει τη δέσμευσή της με τα μέρη» λέει ο Εκπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ

Στη συνάντηση του Αντόνιο Γκουτέρες με την προσωπική του απεσταλμένη για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, αναφέρθηκε ο Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Τύπου, στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

"Μπορώ να σας πω ότι ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε όντως νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα με την προσωπική του απεσταλμένη, κ. Ολγκίν. Συνεχίζει τη δέσμευσή της με τα μέρη και άλλους σχετικούς φορείς στην αναζήτηση κοινού εδάφους. Θα είναι στη Νέα Υόρκη για λίγο ακόμα. Συζήτησε με τον Γενικό Γραμματέα για την πορεία προς τα εμπρός" είπε ο κ. Ντουζαρίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο κ. Ντουζαρίκ ανέφερε ότι για τη συνάντηση του κ. Γκουτέρες με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργο Γεραπετρίτη, δεν είχε κάτι να προσθέσει, αλλά είπε πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι συζήτησαν με τον ΓΓ για το Κυπριακό και πολλά άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE