LIFESTYLE

Το αιώνιο σας πρόβλημα! Διαβάστε τι πρέπει να φορέσετε στο πρώτο ερωτικό σας ραντεβού

Το αιώνιο σας πρόβλημα! Διαβάστε τι πρέπει να φορέσετε στο πρώτο ερωτικό σας ραντεβού

Γνωριστήκατε, άρεσε ο ένας στον άλλον και τώρα ήρθε η ώρα να βγείτε μαζί για να μάθετε λίγα παραπάνω πράγματα ο ένας για τον άλλον.

Για τους άντρες τα πράγματα είναι κάπως πιο απλά, για εμάς τις γυναίκες όμως, ο γολγοθάς του «δεν έχω τι να βάλω» ξεκινάει κάθε φορά που πρέπει να ετοιμαστούμε για μια σημαντική περίσταση. Αν και σας έχουμε δώσει αναλυτικά τα πιο χρήσιμα tips για να προετοιμαστείτε κατάλληλα, θυμηθείτε τα εδώ, τώρα θα σας βοηθήσουμε λίγο ακόμα μιλώντας για τα χρώματα.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες που έγιναν, το ιδανικό χρώμα για μια καλή πρώτη εντύπωση, όσον αφορά στα ραντεβού, είναι το μαύρο. Πρόκειται για ένα χρώμα ουδέτερο, το οποίο έχει έναν αναμφισβήτητο δυναμισμό ενώ ταυτόχρονα είναι και σοφιστικέ. Επιπλέον δε μπορούμε να αρνηθούμε ότι είναι πολύ σέξι και στα δύο φύλα ενώ πολύ δύσκολα θα κάνετε λάθος όταν επιλέγετε ένα απλό, μαύρο ρούχο, για οποιαδήποτε περίσταση.

Και το λευκό όμως, καθώς και ο συνδυασμός των δύο, είναι συνυφασμένο με θετικά συναισθήματα στην πρώτη επαφή και θεωρούμε πως είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αντίστοιχα το σκούρο μπλε, και όλες οι ουδέτερες, σκουρόχρωμες αποχρώσεις που είναι ταυτόχρονα chic και θηλυκές, μπορούν να έχουν το ίδιο θετικό αποτέλεσμα και τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε τέλος, είναι πως καλό θα ήταν, όταν πρόκειται για μια πρώτη συνάντηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να μην επιλέγετε χρώματα που «βγάζουν μάτι». Αφήστε την προσωπικότητά σας να κλέψει την παράσταση και όχι αυτά που φοράτε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top