Υπ. Υγείας: Εκφράζει την ελπίδα η απεργία κυβερνητικών ιατρών να αποφευχθεί

Υπ. Υγείας: Εκφράζει την ελπίδα η απεργία κυβερνητικών ιατρών να αποφευχθεί

Να αναλογιστούν τις συνέπειες μιας απεργίας στον ευαίσθητο τομέα της υγείας καλεί όλους τους εμπλεκόμενους, με ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα «Χ», ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Δαμιανός, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η απεργία θα αποφευχθεί.

«Σχετικά με την προαναγγελθείσα απεργία των κυβερνητικών ιατρών, καλώ όλους τους εμπλεκόμενους να αναλογιστούν τις συνέπειες μιας απεργίας στον ευαίσθητο τομέα της υγείας. Τους καλώ να δείξουν συνεργασία, υπευθυνότητα και κατανόηση ώστε να καταλήξουν το συντομότερο δυνατόν σε μια συμφωνία που θα είναι προς όφελος όλων», γράφει ο Υπουργός στην ανάρτηση του το απόγευμα του Σαββάτου.

Εκφράζει, τέλος, την ελπίδα ότι η απεργία θα αποφευχθεί «προκειμένου να διασφαλίσουμε την συνεχή παροχή ιατρικής φροντίδας στους πολίτες», όπως αναφέρει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.