Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες οι εξελίξεις – Παραδίδεται σήμερα το πόρισμα της ανακριτικής επιτροπής

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες οι εξελίξεις – Παραδίδεται σήμερα το πόρισμα της ανακριτικής επιτροπής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» μίλησε ο Εκπρόσωπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, Χριστάκης Ευσταθίου.

Σήμερα Πέμπτη (04/07) σημειώνεται ότι εκπνέει η προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου ενώ αναμένεται οι δύο Αρχιμανδρίτες να κατηγορηθούν και να σταλούν στο κακουργιοδικείο.

Tην ίδια ώρα, αναμένεται ακόμη μια σύλληψη.

Παράλληλα, οπως σημείωσε ο κ. Ευσταθίου, περιμένουμε εντός των επόμενων ωρών να δοθεί το πόρισμα από την ανακριτική επιτροπή στο συνοδικό δικαστήριο για να ακολουθηθούν οι διαδικασίες.

Αναμένεται, συμπλήρωσε να οριστεί Εισαγγελέας ο οποίος θα συντάξει το κατηγορητήριο στο οποίο θα κληθούν οι επηρεαζόμενοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Ερωτηθείς για την ποινή που ενδέχεται να επιβληθεί, ο κ. Ευσταθίου εξέφρασε προσωπική εκτίμηση ότι, το κατηγορητήριο το οποίο θα συνταχθεί θα παραπέμπει στη ποινή της καθαίρεσης.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Εκτός διαδικασίας για την προεδρία της ΕΔΕΚ μένει ο Κωστής Ευσταθίου, μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE