Τον «τσάκωσαν» να «πετά» στον αυτοκινητόδρομο - Χειροπέδες σε 20χρονο

Τον «τσάκωσαν» να «πετά» στον αυτοκινητόδρομο - Χειροπέδες σε 20χρονο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν σήμερα τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 229 αντί 100 ΧΑΩ που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν νεαρός, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα.

Ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία της Γενικής Γραμματέως (ΓΓ) του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) κας Thérèse Blanchet.

BEST OF TOTHEMAONLINE