Κρήτη: Έκαναν SUP και παρασύρθηκαν από τους ανέμους – Ανάμεσά τους και ανήλικοι

Κρήτη: Έκαναν SUP και παρασύρθηκαν από τους ανέμους – Ανάμεσά τους και ανήλικοι

Σε περιπέτεια μπήκαν τρεις τουρίστες, ανάμεσά τους και ανήλικοι, που επιχείρησαν να κάνουν SUP (σανίδα όρθιας κωπηλασίας) αλλά παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν οι τρεις Βέλγοι ηλικίας 47, 13 και 8 ετών, ήθελαν να κάνουν SUP στην θαλάσσια περιοχή του Ροδάκινου στην Αγία Γαλήνη.

Ο 47χρονος βρισκόταν σε μία σανίδα και τα δύο παιδιά σε μία δεύτερη όταν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο Αγίας Γαλήνης που έσπευσε με ένα ναυαγοσωστικό σκάφος ενώ ενημερώθηκε και ένα παραπλέον πλοίο.

Οι τρεις Βέλγοι εντοπίστηκαν και περισυλλέχθηκαν με ασφάλεια με τις αρχές να τους μεταφέρουν στο αλιευτικό καταφύγιο του Πλακιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λιμενικοί συνέλαβαν τον εκμισθωτή των θαλάσσιων μέσων αναψυχής επειδή τους ενοικίασε τις σανίδες την ώρα που κυριαρχούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE