Έριξε σακίδιο με πυρσούς και καπνογόνα στο ΓΣΠ - Συνελήφθη 42χρονος στο Ομόνοια-ΑΕΚ Αθηνών

Έριξε σακίδιο με πυρσούς και καπνογόνα στο ΓΣΠ - Συνελήφθη 42χρονος στο Ομόνοια-ΑΕΚ Αθηνών

Κατά τη διάρκεια του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, που διεξήχθη χθες στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, εντοπίστηκε ένα πρόσωπο, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου, το οποίο έριξε από το πάνω διάζωμα, στο κάτω διάζωμα, ένα σακίδιο.

Φρουρός ασφαλείας του γηπέδου, εντόπισε και παρέδωσε στην Αστυνομία, ένα σακίδιο ώμου, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, περιείχε 28 πυρσούς και δύο καπνογόνες συσκευές.

Από περαιτέρω έλεγχο μέσω των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, εντοπίστηκε το εν λόγω πρόσωπο. Πρόκειται για 42χρονο, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE