LIFESTYLE

Κάνει το ντεμπούτο της! Ποια αδερφή Κύπριας ηθοποιού πρωταγωνιστεί φέτος σε σειρά του Sigma

Κάνει το ντεμπούτο της! Ποια αδερφή Κύπριας ηθοποιού πρωταγωνιστεί φέτος σε σειρά του Sigma

Την είδαμε, την ξαναείδαμε και λέγαμε ότι κάτι μας θυμίζει. Τελικά ψάξαμε και μάθαμε ότι πρόκειται για την αδελφή γνωστής Κύπριας ηθοποιού, που φέτος κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση πρωταγωνιστώντας στη σειρά του Sigma «Λόγια του αέρα».

Ο λόγος για την Μαρίνα Δημητρίου, την τηλεοπτική κόρη της Μαρίας Φιάκκα και του Σοφοκλή Κασκαούνια στην πετυχημένη σειρά του Sigma που κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς από τα πρώτα κιόλας επεισόδια δείχνει να είναι μια πολύ ταλαντούχα και εξελίξιμη ηθοποιός.

Η όμορφη ξανθομαλλούσα 21χρονη μάλιστα, είναι αδελφή της ηθοποιού Καλυψώς Δημητρίου που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές «Βαλς με 12 Θεούς» και «7 Ουρανοί και σύννεφα αλήτες».

Οι δυο αδελφές είναι πολύ αγαπημένες και στηρίζει η μια την άλλη σε κάθε της βήματα, ενώ η Καλυψώ αισθάνεται πολύ περήφανη για την ανέλιξη της αδελφής της που μόλις στα 21 της, ούσα απόφοιτος του Σατιρικού Θεάτρου, πήρε την ευκαιρία της για να παίξει σε μια πολλά υποσχόμενη σειρά, που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές τους επόμενους μήνες. 

Λίγα λόγια για το ρόλο της: 

Η Στέφανη Ιακώβου(Μαρίνα Δημητρίου) είναι η κόρη του Βασίλη και της Εύας, και ο ειρηνοποιός της οικογένειας αφού τα αδέλφια της Χρίστος και Δημήτρης είναι σε ασταμάτητο πόλεμο. Αγαπά καποιον που θέλει απλά να την εκμεταλλευθεί και βλέπει φιλικά αυτον που είναι πραγματικά και απελπισμένα ερωτευμένος μαζί της. Είναι φοιτήτρια και τραγουδά σε νεανικό συγκρότημα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top