Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας υποδέχεται απόψε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας υποδέχεται απόψε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχεται απόψε στο Προεδρικό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα υποδεχθεί τον κ. Μητσοτάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο, λίγο πριν τις οκτώ.

Θα ακολουθήσει σύντομη συνάντηση των δύο ηγετών μετά συζύγων στο στο Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, προτού οι δύο ηγέτες μεταβούν στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου για την παρουσίαση του Συμμετοχικού Έργου Τέχνης «ΝΗΜΑΤΑ».

Θα ακολουθήσει κατ΄ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια, θα μεταβούν στο χώρο του αμφιθεάτρου του Προεδρικού Μεγάρου όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τις μαύρες επετείους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.