Ρόδος: Νεκρός 66χρονος σε εργατικό δυστύχημα – Τον καταπλάκωσε βράχος

Ρόδος: Νεκρός 66χρονος σε εργατικό δυστύχημα – Τον καταπλάκωσε βράχος

Νεκρός ανασύρθηκε μετά από τεράστιες προσπάθειες που έγιναν από τους διασώστες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, ο 66χρονος από τη Ρόδο που καταπλακώθηκε από βράχο.

Όπως αναφέρει το rodiaki, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν ο 66χρονος που απασχολούνταν σε εταιρεία αποψίλωσης του δρόμου από την Ελεούσα προς τον Προφήτη Ηλία πάτησε σε ένα κομμάτι βράχου, με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει, να τον παρασύρει στην πλαγιά και να τον καταπλακώσει στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον, έτσι, θανάσιμα.

Στην περιοχή βρίσκονται διασώστες του ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία. Η σορός του θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου και στην συνέχεια στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.