Απαντά ο Λετυμπιώτης στο ΑΚΕΛ: «Να μην υιοθετεί αβίαστα εσφαλμένες απόψεις που στοχεύουν να βλάψουν τη χώρα μας»

Απαντά ο Λετυμπιώτης στο ΑΚΕΛ: «Να μην υιοθετεί αβίαστα εσφαλμένες απόψεις που στοχεύουν να βλάψουν τη χώρα μας»

Σε γραπτή απάντηση προς το ΑΚΕΛ προέβη ο Κυβερνητικός Επρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης τονίζοντας ότι «η κρισιμότητα των στιγμών επιβάλει σοβαρότητα και νηφαλιότητα»

Δείτε αυτούσια την απάντηση:

«Ο ωφέλιμος ανθρωπιστικός ρόλος της χώρας μας τυγχάνει αναγνώρισης διεθνώς. 

Θα αναμέναμε από το ΑΚΕΛ να μην υιοθετεί αβίαστα εσφαλμένες απόψεις που στοχεύουν να βλάψουν τη χώρα μας.

Ως Κυπριακή Δημοκρατία παραμένουμε μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος και αυτό το αναγνωρίζει η διεθνής κοινότητα.  Αν αυτό που πραγματικά μας ενδιαφέρει είναι η διαφύλαξη και η προστασία της χώρας μας, αυτό θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται και στο ωφέλιμο των δημόσιων μας τοποθετήσεων»

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE