Ευχαρίστησε τον ΠτΔ ο Κάδης - «Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τον δικαιώσω»

Ευχαρίστησε τον ΠτΔ ο Κάδης - «Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τον δικαιώσω»

Θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να εκπροσωπήσει επάξια την Κύπρο, ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο προτεινόμενος Ευρωπαίος Επίτροπος Δρ. Κώστας Καδής.

Εκφράζοντας "θερμές ευχαριστίες" στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη "για την εξαιρετική τιμή" να τον προτείνει για τη θέση του Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο κ. Καδής επεσήμανε πως "θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τον δικαιώσω εκπροσωπώντας επάξια την Κύπρο μας και συμβάλλοντας στην υλοποίηση του φιλόδοξου προγράμματος της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν".

Ο κ. Καδής ευχαρίστησε επίσης την απερχόμενη Επίτροπο Στέλλα Κυριακίδη, επισημαίνοντάς της, σε ανάρτηση στο Χ, ότι "οι συμβουλές σου μέσα από τις εμπειρίες που απέκτησες από την επιτυχημένη σου θητεία σίγουρα θα είναι πολύτιμες".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE