Σύλληψη 56χρονης για απάτη σχεδον 300 χιλιάδων ευρώ: Καταζητείτο από τη Βρετανία και την «τσάκωσαν» στην Κύπρο

Σύλληψη 56χρονης για απάτη σχεδον 300 χιλιάδων ευρώ: Καταζητείτο από τη Βρετανία και την «τσάκωσαν» στην Κύπρο

Στη σύλληψη 56χρονης που καταζητείτο από τη Βρετανία για υπόθεση απάτης προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, η 56χρονη γυναίκα βρετανικής καταγωγής συνελήφθη χθες γύρω στις 17:30, δυνάμει εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε από τη Βρετανία, για τον σκοπό της άσκησης ποινικής δίωξης για το αδίκημα της απάτης, που φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ των ετών 2017 και 2019 ,και αφορά την απόσπαση χρηματικού ποσού ύψους περίπου 296.000 ευρώ.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως αναμένεται σήμερα να ξεκινήσει η διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για σκοπούς έκδοσης της 56χρονης στη Βρετανία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE