Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λευκωσία και Λεμεσό λόγω βλάβης - Αναλυτικά ο πίνακας

Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λευκωσία και Λεμεσό λόγω βλάβης - Αναλυτικά ο πίνακας

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές τόσο στην Επαρχία Λευκωσίας όσο και στην Επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, στην Επαρχία Λευκωσίας διακοπές ρεύματος επηρεάζουν τις περιοχές: Αλάμπρα, Αναλιόντας, Κοτσιάτης, Μαργί και Νήσου.

Στην Επαρχία Λεμεσού, οι επηρεαζόμενες περιοχές είναι: Απεσιά, Γεράσα, Κορφή, Παλόδεια, Παραμύθα και Σπιτάλι.

Μιλώντας στο ThemaOnline, η εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, ανέφερε ότι πρόκειται για βλάβες μέσης τάσης και συνεργεία της Αρχής βρίσκονται στο σημείο για αποκατάσταση των βλαβών.

Σύμφωνα με την κ. Παπαδοπούλου, η εκτιμώμενη ώρα επαναφοράς είναι περίπου στις 15:30 σε όλες τις περιοχές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE