Εξελίσσεται η Λάρνακα: Τοποθετούνται μηχανές Pay & Display σε 4 σημεία - Πότε θα τεθούν σε λειτουργία

Εξελίσσεται η Λάρνακα: Τοποθετούνται μηχανές Pay & Display σε 4 σημεία - Πότε θα τεθούν σε λειτουργία

Μηχανές Pay & Display, που θα τεθούν σε λειτουργία το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, θα τοποθετήσει ο Δήμος Λάρνακας σε τέσσερα σημεία της πόλης.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «σύμφωνα με τον περί Δήμων Νόμο και τους περί Τροχαίας Δημοτικούς Κανονισμούς Λάρνακας και μετά από τη συναίνεση του Αρχηγού της Αστυνομίας, εγκρίθηκε η αντικατάσταση των υφιστάμενων παρκόμετρων και θα λειτουργούν ως ελεγχόμενοι χώροι στάθμευσης οχημάτων, με την τοποθέτηση Ηλεκτρονικής Μηχανής Έκδοσης Εισιτηρίων (Pay & Display) με μηχανές pay and display σε τέσσερα σημεία».

Τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι μηχανές είναι οι Λεωφόρος Τάσου Μητσόπουλου, Λεωφόρος Κλεάνθη Καλογερά, Οδός Στυλιανού Λένα και Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης Δ.Ι.ΠΑ., Γωνία Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου και Οδού Αγίας Ελένης.

Σημειώνεται ότι «οι συγκεκριμένες μηχανές θα τεθούν σε λειτουργία από το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου και θα ελέγχονται καθημερινά, Δευτέρα μέχρι και Κυριακή, από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα».

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του Νόμου και τις σχετικές οδηγίες του Δήμου Λάρνακας, προς αποφυγή επιβολής εξώδικου προστίμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE