Ένταση στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού με συγγενείς κατηγορουμένων - Επενέβη η Αστυνομία

Ένταση στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού με συγγενείς κατηγορουμένων - Επενέβη η Αστυνομία

Μικροεπεισόδιο με συγγενείς κατηγορουμένων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, κατά την εκδίκαση υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Αστυνομίας για επαναφορά της τάξης.

Συγκεκριμένα μέλη της οικογένειας κατηγορούμενων για επίθεση και ληστεία διανομέων φαγητού, φέρεται να αντέδρασαν στην μη ικανοποίηση του αιτήματος τους για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης και να ζητούσαν επίμονα να δουν τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Προκλήθηκε ένταση με φωνές και σπρωξίματα σε αστυνομικούς, οι οποίοι με τη βοήθεια συναδέλφων τους απομάκρυναν τους συγγενείς από το χώρο, χωρίς να χρειαστεί να γίνει οποιαδήποτε σύλληψη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE