Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα κατά τον ακτινοδιαγνωστικό και φυσικό έλεγχο της αποσκευής του επιβάτη από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων εντοπίστηκαν συνολικά 45 αεροστεγείς συσκευασίες με πράσινη ξηρή φυτική ύλη (κάνναβη) συνολικού βάρους 26Kg και 610gr. H υπό αναφορά ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε και ο επιβάτης συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα.
Στη συνέχεια τόσο το εμπλεκόμενο πρόσωπο όσο και τα κατασχεθέντα ναρκωτικά παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας), η οποία ανέλαβε την περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης και την πιθανή διασύνδεση του μεταφορέα με άλλα πρόσωπα.
Τονίζεται ότι την ίδια διαδρομή είχαν ακολουθήσει 2 γυναίκες προ 3 μηνών και μετέφεραν στις αποσκευές τους 41Kg και 96gr κάνναβης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις