Ισραήλ: «Δεν είχαμε καμία εμπλοκή στους παγιδευμένους βομβητές στον Λίβανο»

Ισραήλ: «Δεν είχαμε καμία εμπλοκή στους παγιδευμένους βομβητές στον Λίβανο»

«Απορρίπτω κατηγορηματικά κάθε σχέση» με την επιχείρηση, λέει ο Ισαάκ Χέρτζογκ στο Sky News - «Υπάρχουν πολλοί εχθροί της Χεζμπολάχ εκεί έξω».

Κατηγορηματικά αρνητικός στην ισραηλινή εμπλοκή στις επιθέσεις με παγιδευμένους βομβητές και ασυρμάτους αυτήν την εβδομάδα στον Λίβανο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της χώρας Ισαάκ Χέρτζοκ.

Ο πρόεδρος του Ισραήλ, δήλωσε στο Sky News ότι «απορρίπτει κατηγορηματικά» κάθε σχέση με την επιχείρηση, και σημείωσε ότι η χώρα του δεν επιθυμεί πόλεμο πλήρους κλίμακας με τον Λίβανο.
«Υπάρχουν πολλοί εχθροί της Χεζμπολάχ εκεί έξω, αρκετοί αυτές τις μέρες. Η Χεζμπολάχ πνίγει τον Λίβανο, καταστρέφει τον Λίβανο, δημιουργεί χάος στον Λίβανο ξανά και ξανά και ξανά. Είμαστε εδώ απλά για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Αυτό είναι το μόνο που κάνουμε», ανέφερε, προσθέτοντας ότι το Ισραήλ πρέπει να αναλάβει δράση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

Σαφή και προκλητική μετατόπιση της τουρκικής στρατηγικής στο Κυπριακό σηματοδότησε η ομιλία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE