Τεταμένη η κατάσταση στις Κεντρικές Φυλακές: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε κελί - Βίντεο

Τεταμένη η κατάσταση στις Κεντρικές Φυλακές:  Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε κελί - Βίντεο

Αλλεπάλληλα επεισόδια στις Κεντρικές Φυλακές στην Κύπρο, το τελευταίο διάστημα, έχουν προκαλέσει προβληματισμό και αναστάτωση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Alpha Καλημέρα» στον Αlpha , τα επεισόδια ξεκίνησαν από την Παρασκευή όπου κρατούμενοι προκάλεσαν ζημιές στην πτέρυγα 5, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο προσώπων.

Το σκηνικό συνεχίστηκε το Σάββατο στην πτέρυγα 2Α-2Β όπου ξέσπασε άγριος καβγάς, ενώ στην συνεχεία ξέσπασε καβγάς στην πτέρυγα 1Α. Το βράδυ της ίδιας μέρας κρατούμενοι έθεσαν φωτιά στο κελί τους, με αποτέλεσμα ένας δεσμοφύλακας να μεταφερθεί στις πρώτες βοήθειες.

Το πρωί της Κυριακής ξέσπασε ξανά πυρκαγιά στο κελί της πτέρυγας 4.

Το ερώτημα που τίθεται είναι ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τους κρατούμενους στις συμπλοκές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι οι αλλαγές που έγιναν, το πρόβλημα με το φαγητό αλλά και άλλοι λόγοι.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.