Πέρασαν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές - Μεταφέρθηκαν στο Πουρνάρα πέντε πρόσωπα

Πέρασαν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές - Μεταφέρθηκαν στο Πουρνάρα πέντε πρόσωπα

Στο Πουρνάρα μεταφέρθηκαν τετραμελής οικογένεια και ασυνόδευτος ανήλικος που εντοπίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αθηένου. 

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μετά από πληροφορία μέλη του αστυνομικού σταθμού Αθηένου και της Υποδιεύθυνσης πράσινης γραμμής Αθηένου εντόπισαν πέντε παράτυπους αλλοδαπούς μεταναστες στην Αθηένου, οι οποίοι αρχικά μεταφερθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Αθηένου.

«Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για οικογένεια που αποτελείται από άνδρα, γυναίκα και δυο ανήλικα κορίτσια και ασυνόδευτο ανήλικο όλοι με καταγωγή την Σομαλια», αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Ανακρινόμενοι ανέφεραν «ότι πέρασαν στις ελεύθερες περιοχές από τις μη ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές στις 10 Οκτωβρίου στις 23:00 το βράδυ από άγνωστο σημείο χωρίς να μπορούν να δώσουν περεταίρω λεπτομέρειες».

Σημειώνεται πως στην συνέχεια μεταφερθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών Πουρνάρα στην Κοκκινοτριμιθια για τα περαιτέρω.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE